Etter- og videreutdanning
Nettstudier og deltidsstudier

Deltidsstudier ved UiB våren 2023

Er du på jakt etter mer kompetanse? Noe du trenger mer kunnskap om for å løse viktige oppgaver i jobben din, eller kanskje du snuser på nye karrieremuligheter? Se oversikten over videreutdanninger og deltidsstudier ved UiB og søk studieplass nå, så kan du starte i januar 2023!

Videreutdanning og deltidsstudier ved Universitetet i Bergen
Mange av våre deltidsstudier er enten 100% nettbaserte, eller kombinerer nettundervisning med noen få samlinger ved UiBs campus i Bergen.
Foto/ill.:
Colourbox

Hovedinnhold

Universitetet i Bergen har et bredt tilbud av videreutdanninger og deltidsstudier, som du kan ta ved siden av jobb og andre forpliktelser.

Se oversikt over alle videreutdanninger og deltidstudier ved UiB

Fra enkeltemner til masterprogram

Vi har alt fra små emner på 5-10 studiepoeng som går over inntil ett semester, til erfaringsbaserte masterprogram som kan strekke seg over flere år.

Noen av tilbudene har en studieavgift, mens andre er gratis tilbud der du kun betaler inn semesteravgift på kr 590,-.

Nettstudier eller samlingsbaserte studier

Mange av fagtilbudene er mer eller mindre rene nettstudier, slik at du kan studere hvor som helst fra. Andre fagtilbud kombinerer nettundervisning med 1-4 fysiske samlinger ved UiB i Bergen.

Hvordan søker jeg?

Du finner lenke til søknadsportalen på nettsiden for det aktuelle studietilbudet, se oversikt over alle videreutdanninger ved UiB.

Søknadsfristen er 1. desember 2022 for de fleste av tilbudene, noen kan også ha senere søknadsfrister enn dette. Vi tar opp søkere i flere runder, søker du før 1. november vil du i de fleste tilfeller få svar på søknaden din tidlig i november.

Les mer om søknadsprosessen for videreutdanning og deltidsstudier