Hjem

Etter- og videreutdanning

Språkstudier på nett

Med hjerte for det kinesiske språket

– De hundre første kinesiske tegnene er de vanskeligste, sier universitetslektor Li Long. Denne høsten er nye studenter i gang med nettstudier i kinesisk ved UiB.

Nyheter

Ta videreutdanning ved UiB til høsten?

Trenger du faglig påfyll og ny kompetanse? Det er fortsatt mulige å søke på enkelte videreutdanninger ved Universitetet i Bergen. Se oversikt over kurs og søknadsfrister her.

Ny videreutdanning for lærere

Hvordan ta opp kontroversielle tema i undervisningen?

– Hva lærere ser som kontroversielle tema er ikke nødvendigvis det samme som elevene opplever som kontroversielt, sier førsteamanuensis i religionsvitenskap Marie von der Lippe. Nå starter hun og tre kolleger opp videreutdanningskurs for lærere om undervisning i kontroversielle tema.

Videreutdanning for lærere

Kompetanse for kvalitet 2018-2019

Universitetet i Bergen tilbyr videreutdanning for lærere i matematikk, naturfag, norsk og spansk gjennom Kompetanse for kvalitet-ordningen. Opptaket for 2018-2019 er no avsluttet og vi tar ikke inn nye studenter. Nytt opptak blir fra mars 2019, for studieåret 2019-2020.

UiB Alumni 

Gjennom UiB Alumni kan du som har studert ved Universitetet i Bergen holde kontakten med venner og tidligere medstudenter. I tillegg vil vi holde deg oppdatert på hva som skjer ved UiB både faglig og sosialt.

Meld deg inn i UiB Alumni nå!