Hjem

Etter- og videreutdanning

Innhold

Kompetanse for kvalitet
Ledige plasser på videreutdanning for lærere

Videreutdanning for lærere

Fristen for å søke ledige restplasser på videreutdanning for lærere i matematikk, naturfag, norsk og spansk er nå gått ut. Det er fortsatt mulig å søke på videreutdanning innen veiledning for lærere, fristen er 25. august.

Mooc – gratis nettkurs

Studer antikkens byer – gratis på nett

Lær om greske og romerske byer, deres utforming, historie, arkeologi og vår felles europeiske kulturarv. Oppstart 12. september.

Åpne nettkurs fra Universitetet i Bergen høsten 2019
Bilde av fire moocs UiB tilbyr på Futurelearn

Studer på nett med UiB

Denne høsten har du flere muligheter enn noen gang til å ta gratis nettkurs fra Universitetet i Bergen (UiB). Det gir en unik anledning til å bygge kompetanse og utforske interesseområder gjennom kurs som er utviklet av UiBs fremragende fagmiljøer.

Senter for krisepsykologi
Nytt kurstilbud ved Senter for krisepsykologi

– Tidlige støttetiltak viktig for mennesker i krise

– Det trengs et kompetanseløft for helsepersonell og andre yrkesgrupper som møter mennesker i ulike krisesituasjoner, sier Unni Heltne og May Hauken ved Senter for krisepsykologi. De har utviklet to nye deltidsstudier som skal gi økt kunnskap om feltet. Søknadsfrist 15. august.

Nytt videreutdanningskurs
Nytt deltidsstudium: Likestilling, inkludering og mangfold

Likestilling, inkludering og mangfold

Likestilling, inkludering og mangfold er idealer å strekke seg etter, men har vi det mangfoldet i samfunn og arbeidsliv som vi liker å snakke om? Nytt deltidsstudium ved UiB tar for seg aktuelle likestillings- og mangfoldsutfordringer med vekt på velferdsstaten og arbeidslivet. 

UiB Alumni - nettverk for tidligere og nåværende UiB studenter

UiB Alumni 

Gjennom UiB Alumni kan du som har studert ved Universitetet i Bergen holde kontakten med venner og tidligere medstudenter. I tillegg vil vi holde deg oppdatert på hva som skjer ved UiB både faglig og sosialt.

Meld deg inn i UiB Alumni nå!