Hjem

Etter- og videreutdanning

Etterutdanning for lærere
Inspirerte lærere på Faglig-pedagogisk dag 2017
feb 01

Faglig-pedagogisk dag 2019

Universitetet i Bergen ønsker alle lærere og øvrige ansatte i skolen velkommen til Faglig-pedagogisk dag fredag 1. februar 2019. Se programmet og meld deg på her!

Søknadsfrist 1. mars
Ledige plasser på videreutdanning for lærere

Videreutdanning for lærere 2019-2020

Universitetet i Bergen tilbyr videreutdanning for lærere gjennom Kompetanse for kvalitet-ordningen. Hovedopptak gjennom Utdanningsdirektoratet, søknadsfrist 1. mars 2019.

Tok vidareutdanningskurs ved UiB

Ville lære meir om kulturforskjellar

Åshild Eiken Dahle jobbar som helsesøster og var nyfiken på korleis kulturforskjellar påverkar kommunikasjonen i møte med barn og foreldre på helsestasjonen. Vidareutdanningskurset Fleirkulturell forståelse og kommunikasjon ga henne både nokre svar og meir å undre seg over.

Språkstudier på nett
Nye studenter klare for nettstudier i arabisk ved Universitetet i Bergen

Klare for å lære seg arabisk

Å kunne snakke arabisk i møte med offshorekolleger, pasienter i hjemmesykepleien eller i arbeid med menneskerettigheter og internasjonal politikk. De nye studentene på nettstudiet i arabisk har ulike planer og ambisjoner for arabiskstudiene etter denne høsten.

Språkstudier på nett
Nytt kull i gang med nettstudier i kinesisk ved UiB høsten 2018

Med hjerte for det kinesiske språket

– De hundre første kinesiske tegnene er de vanskeligste, sier universitetslektor Li Long. Denne høsten er nye studenter i gang med nettstudier i kinesisk ved UiB.

UiB Alumni - nettverk for tidligere og nåværende UiB studenter

UiB Alumni 

Gjennom UiB Alumni kan du som har studert ved Universitetet i Bergen holde kontakten med venner og tidligere medstudenter. I tillegg vil vi holde deg oppdatert på hva som skjer ved UiB både faglig og sosialt.

Meld deg inn i UiB Alumni nå!