Hjem
Studentsider
erasmus+

Ecole nationale supérieure des Mines de Saint-Etienne og Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet (ERASMUS+)

  • LandFrankrike
  • BySaint-Etienne
  • Studieplassar2
  • StudienivåBachelor og Master
  • AvtaletypeErasmus+
  • Lengde på opphald1-2 semester

Hovedinnhold

Om avtalen

Kven kan søke

Utvekslingsavtalen er åpen for alle studenter ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, men avtalen er speielt egnet for studenter ved Sivilingeniørprogrammet i Energi, Sivilingeniørprogrammet i Medisinsk Teknologi og Masterprogrammet i Nanoteknologi, og studenter fra disse programmene vil derav bli prioritert.

Når i studiet kan eg reise

Sivilingeniørprogrammene ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet har mange obligatoriske emner i graden, og fakultetet anbefaler at studenter tar kontakt med sin studieveileder i god tid før søknad om utveksling, for å gå over utdanningsplanen og finne best utreisetidspunkt for utveksling.

Avtalen er henholdsvis mest aktuell for utveksling i høstsemester, da Ecole Saint Etienne har traineeship i vårsemester. Studenter som ønsker å ta traineeship kan kontakte Ecole Saint Etienne

Språk

Undervisningsspråket som benyttes er henholdsvis engelsk og fransk. Studenter må selv sjekke undervisningsspåk for hvert enkelt emne en søker opptak til hos Saint-Etienne.

Studieavgift

Studenter som reiser på Erasmus+ avtaler skal ikke betale semesteravgift til vertsuniversitetet, men skal semesterregistere seg og betale semesteravgift til UiB for hele perioden de er på utveksling.

Informasjon