Hjem
Studentsider
erasmus+

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria og Institutt for biovitenskap (ERASMUS+)

  • LandSpania
  • ByLas Palmas de Gran Canaria
  • Studieplassar2
  • StudienivåBachelor
  • AvtaletypeErasmus+
  • Lengde på opphald1 semester

Om avtalen

Kven kan søke

Studenter tilknyttet Institutt for biologi på bachelornivå.

Når i studiet kan eg reise

Siden vi anbefaler at du tar valgemner bør du reise når du har valgfrie emner i studieløpet ditt.

Se oversikt over emner for utvekslingsstudenter på engelsk og spansk: https://internacional.ulpgc.es/en/movilidad-incoming/estudiantes-incoming/oferta-academica-incoming/

Studieavgift

Erasmus-studentar betaler ikkje studieavgift ved vertsuniversitetet, men skal registrere seg og betale semesteravgift ved UiB for heile den tida dei er ute.

Om lærestaden

Om lærestaden og byen

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) er eit offentleg universitet som blei grunnlagt i 1989 etter underskriftskampanjar og krav frå folket. Universitetet sitt fagtilbod er størst innan naturvitskap, tekniske fag og informasjonsteknologi, agronomi og matstudium, ingeniørfag, turisme og berekraftig utvikling. Universitetet har rundt 22 000 studentar.

Las Palmas er hovudstaden på Gran Canaria og den største byen på Kanariøyane, med rundt 400 000 innbyggarar. Ifølge klimatologiforskarar ved Syracuse University i USA har Las Palmas det «beste» klimaet i heile verda, noko som forklarer den store straumen turistar som kvart år finn vegen hit. Las Palmas er den største byen i EU som ikkje ligg i Europa.

Bustad

Universitetet har eigne studentbustader. Dei fleste ligg på hovudcampusen Tafira, som ligg 10 kilometer utanfor Las Palmas. Det er òg mogleg å finne bustad privat.

Semesterinndeling

September - januar og februar - juni.

Grøn campus
Foto/ill.:
© Universidad de Las Palmas de Gran Canaria

Informasjon