Hjem

UiB Alumni

Har du studert ved Universitetet i Bergen? Da er du en UiB-alumn. Melder du deg inn i UiB Alumni, holder du kontakten. Du får invitasjoner til alumnustreff, månedlig nyhetsbrev og tilgang til et nettverk med over 5000 UiB-alumner. Les mer om UiB Alumni her, eller gå rett til innmeldingssiden

ÆRESALUMN

Ole Arve Misund blir æresalumn ved Universitetet i Bergen

Direktør for Norsk Polarinstitutt, dr.philos Ole Arve Misund, er utnevnt til årets æresalumn 2018 ved Universitetet i Bergen.

Alumni-mentor

Kontakt en alumni-mentor for karriereveiledning!

Skal du på jobbintervju eller lurer du på hvordan du skal gå frem for å få drømmejobben? Kontakt en alumni-mentor for karriereveiledning!

Nyheter

Ta videreutdanning ved UiB til høsten?

Trenger du faglig påfyll og ny kompetanse? Vi har åpnet for søknader til høstens videreutdanninger ved Universitetet i Bergen.

Program 2018

Program for Christiekonferansen 2018

Vi spør: Hva betyr toleranse i vår tid? Hvor mye kan vi tolerere? Hvem bestemmer hva vi skal tolerere? På årets Christiekonferanse utforsker vi toleransens grenser.

Målet med UiB Alumni er å bidra til å knytte en god og varig kontakt mellom alumner og UiB, til gjensidig glede og nytte. Medlemskapet er gratis. Kontakt oss gjerne på alumni@uib.no hvis du vil vite mer.