Hjem
Click

Forskning i Front

Arrangementet er åpent for alle!

Forskning i Front ønsker å hedre fremragende forskning og formidling av studenter, yngre forskere og etablerte forskere. Dette er den største arenaen som samler studenter og fagmiljø fra hele Universitetet i Bergen med fokus på forskningsformidling og forskerrekruttering. 

Bli med på froskostsamtale på Universitetsbiblioteket kl 09, og i Universitetsaulaen fra kl 14 til 20 tirsdag 18. oktober.

Årets tema er avhengighet med hovedtaler er Meltzerprisvinner Professor Cecilie Schou Andreassen

Program

Live fra Universitetsaulaen

Program 2016

Se de beste foreleserne og formidlerne i aksjon når Universitetet i Bergen og Studentersamfunnet presenterer årets Forskning i front. Temaet i år er avhengighet.

Innledere 2016

Se de beste i aksjon. Temaet i år er avhengighet. Psykologiprofessor Cecilie Schou Andreassen og filosofiprofessor Lars Svendsen, som begge har mottatt Meltzer-prisen for sin levende formidling, er blant dem du kan oppleve i Universitetsaulaen 18. oktober.

Program

Program for Forskning i Front 2015

Forskning i Front er et tverrfaglig samarbeid der alle fakultet ved UiB er representert. Hele 5 Meltzer-prisvinnere deltar, samt vinner av årets Forsker grand prix. Dagen starter på Universitetsbiblioteket og fortsetter i Aulaen. Man kan være med på hele, eller deler av dagen.

For spørsmål, kontakt John-Wilhelm Flattun