Hjem
Click

Fakultet for kunst, musikk og design

Fakultet for kunst, musikk og design // Faculty of Fine Art, Music and Design - UiB

Fakultet for kunst, musikk og design ble opprettet 1. januar 2017 og består av tidligere Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) og Griegakademiet. Hovedformålet til det nye fakultetet er utdanning, kunstnerisk utviklingsarbeid, forskning og formidling innen kunst, musikk og design.

 

Nyheter

Nytt dekanat ved Fakultet for kunst, musikk og design

Frode Thorsen, Anne-Helen Mydland og Linda Lien skal lede Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) ved Universitetet i Bergen de neste fire årene.

Nyheter

Fem nye stipendiater ved KMD

Fakultet for kunst, musikk og design ved Universitetet i Bergen får fem nye stipendiater i kunstnerisk utviklingsarbeid fra høsten 2017.

Nyheter

Prisdryss til KMDs visuelle identitet

Den nye visuelle identiteten til Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) har vunnet gull i European Design Award.

Kunngjøring av valg ved Fakultet for kunst, musikk og design

Det skal gjennomføres to valg ved Fakultet for kunst, musikk og design denne våren: valg av dekan og prodekan og valg av medlemmer til fakultetsstyret. Begge valg har forslagsfrist 26. mai klokken 16:00. Utvidet frist for forslag til kandidater til fakultetsstyret: 2. juni kl.15:00

Nytt fakultet ved UiB

Fra 1. januar 2017 blir Kunst- og designhøgskolen i Bergen (KHiB) og Griegakademiet ved Universitetet i Bergen (UiB) slått sammen til et nytt fakultet for kunst, musikk og design ved UiB.