Hjem
Click

Velg språk!

Velg språk!

Er du interessert i å studere et fremmedspråk?

Har du lyst til å bli bedre kjent med fremmede kulturer, diskutere spennende litteratur og utvikle dine språklige ferdigheter? 

Vi tilbyr utdanninger i ni forskjellige språk som alle åpner dører til nye opplevelser og kunnskap om store deler av verden.

Mer informasjon? Kontakt studieveileder@if.uib.no 

Lurer du på hva du kan bli med språkstudier? Les intervju med tidligere studenter om deres yrkesvalg.  Internasjonal erfaring i studietiden og gode språk- og kulturkunnskaper er høyt verdsatt i arbeidslivet. Vi har utvekslingsavtaler med mange universitet over hele verden, og cirka 50 prosent av alle studentene våre reiser ut i løpet av studietiden. Studietilbudene våre:

 

karriere

Med språk i bagasjen

Reis på utveksling, få deg sommarjobb på Fløibanen, jobb som frivillig på Festspillene eller i flyktningguiden. Nytt alle høve til å bruke språket. Grip dei sjansane du får. Ta initiativ!

News

Språkekspress for VGS

Fredag 26.september arrangerte Institutt for framandspråk (IF) ein språkdag med namnet «Språk opnar dører». På den europeiske språkdagen skulle elevar få lære meir om moglegheitene som opnar seg ved å studere eit framandspråk.

STUDIETILBUD

Velg mellom ni spennende fremmedspråk!

Har du lyst til å bli bedre kjent med fremmede kulturer, diskutere spennende litteratur og utvikle dine språklige ferdigheter?

Nyheter

Annenhver IF-student med studieopphold i utlandet

For studenter ved Institutt for fremmedspråk anbefales det å reise på utveksling i forbindelse med studiene. Stadig flere studenter benytter seg av denne muligheten.

Nyheter

Hva kan engelskfaget ved UiB tilby?

Engelskfaget ved Universitetet i Bergen er blitt utrolig populært og mange søker seg inn. Men hva vil det egentlig si å studere engelsk ved UiB?

Visste du at ...

Motsvaret til dagens sms i middelalderbyen Novgorod var neverbrev. I Novgorod skar vanlige menn og kvinner tekstmeldinger til hverandre inn i bjørkenever, som det siden 1950-tallet er funnet over 1000 stykker av.