Hjem
Aktuelt
Høstprogram 2022

UiB Innsikt – Energi

I høst inviterer UiB sammen med Studentersamfunnet i Bergen og Norsk klimastiftelse til to UiB Innsikt-møter med "energi" som tema.

UiB Innsikt høsten 2022
Denne høsten tar UiB Innsikt for seg energi og den europeiske strømkrisen.
Foto/ill.:
Erica Dot Net/Flickr

Hovedinnhold

Seminarserien UiB Innsikt skal gi dybde og perspektiv til tema der kunnskapen er vesentlig for å forstå rekkevidden og konsekvensene for folk og samfunn, både lokalt og internasjonalt. Vi skal vise hvordan og hvorfor kunnskap spiller en avgjørende rolle for samfunnsutviklingen og for å løse de store utfordringene vi som samfunn står overfor.

Denne høsten inviterer UiB sammen med Studentersamfunnet i Bergen og Norsk klimastiftelse til to møter i Universitetsbiblioteket for humaniora. Tema for vårens møteserie er energi. Hvordan har Europa havnet i energikrisen vi står i nå? Hvor god har energiberedskapen egentlig vært? Hvordan brukes energi som våpen i krigen mellom Russland og Ukraina? Hvilke konsekvenser vil krisen ha for det grønne skiftet?

Vi inviterer publikum til å være med oss i Universitetsbiblioteket for humaniora (HF-biblioteket, Haakon Sheteligs plass 7). I tillegg vil arrangementene bli strømmet på Youtube. Klikk på lenken til hvert enkelt arrangement for å finne lenken til sendingen. Lenker til Youtube blir publisert noen dager før arrangementet.

 

Høstens program

Velkommen!