Home
News

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Vårprogram 2022

UiB Innsikt – Klasse

I vår inviterer UiB sammen med Studentersamfunnet til fire UiB Innsikt-møter med "klasse" som tema.

Arbeidere ved BMV Laksevåg, mellom 1914 og 1918.
Arbeidere ved BMV Laksevåg. Bildet er tatt mellom 1914 og 1918.
Photo:
Universitetsbibliotekets bildesamling - ubb-bs-ok-06785. Ukjent fotograf

Main content

Seminarserien UiB Innsikt skal gi dybde og perspektiv til tema der kunnskapen er vesentlig for å forstå rekkevidden og konsekvensene for folk og samfunn, både lokalt og internasjonalt. Vi skal vise hvordan og hvorfor kunnskap spiller en avgjørende rolle for samfunnsutviklingen og for å løse de store utfordringene vi som samfunn står overfor.

Denne våren inviterer UiB sammen med Studentersamfunnet i Bergen til fire møter i Universitetsaulaen. Tema for vårens møteserie er klasse. Har norsk politikk og Norge blitt klasseløst? Har identitet erstattet klassene? Hva er klassenes rolle i litteraturen? Våre fire paneler skal forsøke å gi oss svar og innsikt rundt disse og andre spørsmål knyttet til klasse i løpet av våren. 

Vi inviterer publikum til å være med oss i Universitetsaulaen. I tillegg vil arrangementene bli strømmet på Youtube. Klikk på lenken til hvert enkelt arrangement for å finne lenken til sendingen. Lenker til Youtube blir publisert noen dager før arrangementet. 

 

Vårens program

Velkommen!