Hjem
Aktuelt
Stor hav-konferanse i Bergen

Hør podcast fra The Ocean 2021 her

En vellykket The Ocean 2021-konferanse i Grieghallen er avsluttet. I denne podcasten kan du høre Bjerknessenter-direktør Kikki Kleiven og Geir Lasse Taranger, viseadministrerende direktør på Havforskningsinstituttet, diskutere første dag av konferansen.

PWC Podcast tirsdag 1

Hør samtalen mellom Kikki Kleiven og Geir Lasse Taranger etter første dag av konferansen The Ocean 2021.
Produsent:
PWC

Hovedinnhold

14. og 15. september var fagmiljøer, næringsliv og forvaltning samlet i Grieghallen for å diskutere viktige spørsmål om bærekraftig bruk av havet, under konferansen The Ocean.

Konferansen, som ble åpnet av Kronprins Haakon, var preget av fruktbare diskusjoner og innlegg fra fagmiljøer, næringsaktører, forvaltningsorganer og politikere. Diskusjonene under konferansen tydeliggjorde behovet for tett samarbeid for å møte kompliserte problemstillinger som gjelder klimaendringer, havforsuring, forurensing og hvordan man best kan utnytte ressursene i havet.

Direktør for Bjerknessenteret, Kikki Kleiven, mener at en tydelig engasjert Kronprins Haakon allerede under åpningen tydelig pekte på hvilken retning samfunnet må gå for å utnytte havressursene på best mulig måte; både for å løse klimakrisen, men også for å få et grønt skifte.

- Jeg synes mange av foredragsholderne og temaene i dag har besvart dette på en veldig god måte, sier Kleiven i podcasten fra PWC.