ARQUS-alliansen

Nyhetsarkiv for ARQUS-alliansen

Det er nå åpnet for søknader innen programmet ved Arqus. Programmet begynner i juni og frist for å søke er 18. april
Har du lyst til å forbedre dine språkkunnskaper innen italiensk, spansk eller portugisisk? Da er Arqus Café kanskje noe for deg!
Søk om kortvarig Twinning-opphold ved et av partneruniversitetene i Arqus-alliansen
Do you have a business idea but don't know how to take it forward? Sign up for the Virtual Company Creation Challenge workshop and learn how to transform an idea into a concrete business model. Win a trip to Lyon (France) or Granada (Spain)!
Universitetet i Vilnius, en av partnerinstitusjonene i Arqus-alliansen, har tildelt Emmanuel Macron et æresdoktorat for hans idé om å opprette European Universities Initiative
Arqus lyser ut midler rettet mot masterstudenter, yngre forskere, øvrig vitenskapelig ansatte og forskningsgrupper. Opphold kan variere fra tre dager til tre måneder og kan gjennomføres frem til september 2022. Frist for å søke til på utlysningene er 31. oktober.
The universities of Bergen, Granada, Lyon and Vilnius have received more than €4.5M for research on COVID-19, whereas Graz and Padua have launched fundraising campaigns to support COVID-19 research projects.
Spørsmålet får vi svar på i den første akademiske debatten i regi av universitetsalliansen Arqus.
The importance of contributing to find novel solutions for coronavirus-related challenges
Information update about the ongoing COVID19 pandemic and Arqus activities.