Hjem
Bergen senter for etikk og prioritering (BCEPS)
Event

Alrekdagene 2023

Alrekdagene er en arena for å ta opp utfordringer som vi best løser på tvers! I år setter vi prioriteringer på dagsorden.

Alrekdagene
Foto/ill.:
Alrek helseklynge website screenshot

Hovedinnhold

Alrekdagene er en arena for å ta opp utfordringer som vi best løser på tvers! I år setter vi prioriteringer på dagsorden.

Meld deg på til årets Alrekdager innen 14. september her – NB: Noen arrangement er fulltegnet. Åpent for alle, enkel servering på arrangementene og gratis.

2023 er året for å prioritere – det er hovedtema for årets Alrekdager. Hvordan prioritere, hva må velges bort, og hvilke langtidseffekter kan det få? Hvordan skal vi posisjonere oss for å få tak i midler til forskning og innvoasjon?

Nytt for i år er konseptet Digitale fagseminarer. Disse er rettet mot ansatte i helse og omsorg som ikke kan gå fra jobb og bli med fysisk. Vi avslutter med Forskernatt om søvn, og følger også opp suksessen med arbeidslivstorg for studentene!

Det skejr mye de to siste ukene av september, og vi anbefaler å sjekke ut «Hjerterom» sitt arrangement Ressursutfordringer i helsevesenet, den 19. september, samt Forskningsdagene i Bergen og Innovasjonsuken OPP.