UiBs Brussel-kontor

Nyhetsarkiv for UiBs Brussel-kontor

There are still funding opportunities in Horizon 2020. Learn more about some of the upcoming calls.
Siamak Nematpoor setter pris på den varierte hverdagen som praktikant på UiB sitt Brusselkontor.
3. mai var det offisiell åpning av UiB sitt nye Brusselkontor, i hjertet av det europeiske kvartalet.
UiBs Brusselkontor flytter til nye lokaler i mars. Kontoret tilbyr praktisk og strategisk støtte til miljøer og forskere som vil etablere samarbeid eller søke EU-finansiering til sine aktiviteteter.
Starting in 2021, EU’s next research and innovation framework programme is called Horizon Europe. Kristof Vlaeminck from UiB’s Brussels Office explains what this will mean to UiB researchers.
Norsk Marint Universitetskonsortium (NMU) var i samtalar med European Marine Board i sitt aller første møte. No skal konsortiet jobva vidare mot å verta eit kontaktpunkt til EU.
Med rektor Dag Rune Olsen i spissen var en rekke UiB-forskere i Brussel for å markere åpningen av universitetets kontor i EU-hovedstaden.