Hjem
Digital Lab
Digital lab

Frokostprat om "Decriminalizing History"

Digital lab inviterer til en samtale konsentrert rundt David Carrillo-Rangels pågående forskning med manuskript, digitale bilder og digitale vitner til samtidskunstperformanser samt hvordan arbeidet med digitale bilder har resultert i den pågående utstillingen "Decriminalizing History" i Bibliotek for humaniora.

Illustration of two laughing heads with a speaking bobble between them
Foto/ill.:
Colourbox

Hovedinnhold

David Carrillo-Rangel, stipendiat ved Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studier, og professor Aidan Conti samtaler om Davids pågående forskning og arbeid med avhandlingen titulert «Performing Visions: Queer Visionary Discourses, Materiality and Authority in Birgitta of Sweden’s Autotheories».

David har arbeidet med digitale manuskriptbilder og digitale vitner til samtidskunstperformancer som en del av sin avhandling. Dette arbeidet med digitale bilder stod også sentralt for å innlemme objekter i utstillingen «Decriminalizing History», i noen tilfeller med hjelp fra Billedsamlingen ved biblioteket.

Ustillingen

Utstillingen «Decriminalizing History» er en feiring av mangfold, men også en erklæring om skeiv uavhengighet, som synliggjør rettigheter og kamper som fortsatt berører oss. Utstillingen er en del av feiringen av Skeivt kulturår 2022, og kan sees i biblioteket fra 1. september og frem til slutten av desember. Den kan også besøkes digitalt.

Praktisk informasjon

Samtalen foregår på engelsk.
 

Påmelding er påkrevd og det er lett servering under arrangementet.