Hjem
Institutt for økonomi
NYE ANSATTE

To nye stjerneskudd til BECCLE

Institutt for økonomi og BECCLE har fått to meget kompetente forskere i II-er stillinger.

nye ansatte BECCLE
Thibaud Vergé (t.v.) og Özlem Bedre-Defolie har blitt ansatt i II-er stillinger ved Institutt for økonomi og BECCLE.
Foto/ill.:
UiB / privat

Hovedinnhold

— Vi er svært fornøyde med å få Thibaud Vergé og Özlem Bedre-Defolie på laget, sier daglig leder i BECCLE, Bjørn Olav Johansen.

Thibaud Vergé har bakgrunn som tidligere sjefsøkonom i det franske konkurransetilsynet. I dag er han forsker hos CREST (paris) og professor ved ENSAE, som er regnet for å være en av Frankrikes ledende skoler innen økonomi og statistikk. Vergés forskningsfokus er innenfor industriell økonomi og konkurransepolitikk. Flere av hans artikler er blitt publisert i ledende internasjonale akademiske journaler, inkludert RAND Journal of EconomicsJournal of Industrial Economics og Economic Journal.

Özlem Bedre-Defolie er førsteamanuensis i økonomi ved ESMT Berlin, og har utmerket seg med doktorgrad fra Toulouse School of Economics. Bedre-Defolies forsker særlig på teoretisk og anvendt mikroøkonomi, og har blant annet jobbet med problemstillinger knyttet til plattformers prisingsstrategier og kjøpermakt i vertikale relasjoner. Hun har publisert i ledende internasjonale journaler innen økonomi, som inkluderer American Economic Review og Journal of Economic Theory.