Hjem

European First Year Experience (EFYE) 2015 Konferanse

Hovedinnhold

European First Year Experince 2015 conferance logo

Velkommen til nettsiden for European First Year Experience (EFYE) Konferansen 2015 som ble gjennomført fra mandag 15. juni til onsdag 17. juni 2015. 

Vert var Universitetet i Bergen, Norge,  som  videreførte den gode tradisjonen med konferanser som har blitt holdt i Storbritannia, Sverige, Nederland, Belgia og Finland. 

Besøk vår engelske nettside for mer informasjon. 

Konferansen EFYE 2015 handlet om å dele ulike erfaringer og forskning på hva som virker og ikke virker når lærestedene tilrettelegger for best mulig gjennomføring i studiene.  Det største fokuset lå på tiltak som gjennomføres i det første studieåret og da spesielt i mottaket av nye studenter.  Et fokus på den første tiden som student henger sammen med hvor viktig denne tiden er for å fullføre hele studiet.

Konferansen ble lagt opp med mange parallelle sesjoner hvor deltagerne selv  presenterte  egne erfaringer og/eller egen forskning.  I tillegg ble det  gitt 3 foredrag blant annet av Vincent Tinto.

Målet med konferansen var i tillegg til deling av kunnskap og erfaringer å bygge nettverk mellom personer som er engasjert i arbeidet for å tilrettelegge for studenters suksess.

Språket på konferansen varpå engelsk, og vi anbefaler å besøke vår engelske nettside for mer informasjon.