Kunsthistorie

Nyhetsarkiv for Kunsthistorie

I boken - med undertittel "Det katolske Norge i før- og etter-reformatorisk tid" - kaster forfatteren nytt lys over den lange historien om trosskiftet i Norge.
Silje Sigurdsen har en master i kunsthistorie fra UiB og har brukt utdanningen sin til å gi en utradisjonell vinkling på kunstformidling. Hun driver nå nettstedet Kunzt.no, og inspirerer kunststudenter med sin tilstedeværelse på internett og sosiale medier. Veien fra studieslutt til arbeidslivet har bydd på utfordringer, se hvilke råd Silje har å gi til andre studenter.
The conference is to be held on October 28 – November 1, 2014 at the Faculty of History of St. Petersburg State University and The State Hermitage Museum.
Stipendiat Nora Vaage studerer kunstnere som går inn i biologilaboratorier og skaper levende kunstverk ved hjelp av bioteknologi.