Hjem
Forskargruppe for europarett
Nyhet

Forskergruppen holder koken digitalt!

Corona-tiden byr på utfordringer for oss alle, men Forskergruppen for EU/EØS, konkurranse- og markedsrett er like aktive som før!

Forskergruppelunsj
Foto/ill.:
Christian Franklin

Hovedinnhold

Lyst til å skrive masteroppgave i EU-/EØS-rett? Spørsmål om stipend og ledige vit.ass. stillinger? Ta det med ro – forskergruppens medlemmer er på nett! Mer informasjon om masteroppgave i EU-/EØS-rett kan også finnes her - for stor master, og her - for vanlig master.

Digitale løsninger åpner for nye muligheter, og undervisningen går sin gang på nett. Men forskergruppen legger også opp til veiledning og spørsmål fra studenter som ønsker å snakke med våre medlemmer via Teams, Zoom og andre digitale plattformer. Forskergruppen har flere aktuelle forskningsprosjekter gående, med muligheter for masterstipend og vit.ass. stillinger. Her er det bare å ta kontakt, så ordner vi et virtuelt møtested for en uforpliktende prat. 

Etter to måneder uten fysisk tilgang til Dragefjellet har det også vært godt å komme i gang med våre ukentlige faglige sammenkomster og andre vitenskapelige arrangement. Disse åpnes av og til for interesserte studenter å ta del i, for å bli litt bedre kjent med forskergruppens medlemmer og forskningen som gjøres i gruppen. 

På faglunsjen i forrige uke presenterte førsteamanuensis Ronny Gjendemsjø et artikkelutkast om skyldskravet i konkurransesaker, og neste uke skal Professorene Christian Franklin og Halvard Fredriksen sette NAV-granskningsutvalgets delutredning under lupen.

Forskergruppen bidrar også med flere aktuelle saker på den nye EFTA-studies bloggen. Bloggen er et samarbeidsprosjekt mellom, blant annet, UiB og Lichtenstein Institute, hvor målet er å lage en arena for diskusjon om EFTA-statene og deres forhold til EU. 

Presentasjon
Foto/ill.:
Christian Franklin