Home
Research Group for European Law

Warning message

There has not been added a translated version of this content. You can either try searching or go to the "area" home page to see if you can find the information there
Nyhet

Forskergruppen holder koken digitalt!

Corona-tiden byr på utfordringer for oss alle, men Forskergruppen for EU/EØS, konkurranse- og markedsrett er like aktive som før!

Forskergruppelunsj
Photo:
Christian Franklin

Main content

Lyst til å skrive masteroppgave i EU-/EØS-rett? Spørsmål om stipend og ledige vit.ass. stillinger? Ta det med ro – forskergruppens medlemmer er på nett! Mer informasjon om masteroppgave i EU-/EØS-rett kan også finnes her - for stor master, og her - for vanlig master.

Digitale løsninger åpner for nye muligheter, og undervisningen går sin gang på nett. Men forskergruppen legger også opp til veiledning og spørsmål fra studenter som ønsker å snakke med våre medlemmer via Teams, Zoom og andre digitale plattformer. Forskergruppen har flere aktuelle forskningsprosjekter gående, med muligheter for masterstipend og vit.ass. stillinger. Her er det bare å ta kontakt, så ordner vi et virtuelt møtested for en uforpliktende prat. 

Etter to måneder uten fysisk tilgang til Dragefjellet har det også vært godt å komme i gang med våre ukentlige faglige sammenkomster og andre vitenskapelige arrangement. Disse åpnes av og til for interesserte studenter å ta del i, for å bli litt bedre kjent med forskergruppens medlemmer og forskningen som gjøres i gruppen. 

På faglunsjen i forrige uke presenterte førsteamanuensis Ronny Gjendemsjø et artikkelutkast om skyldskravet i konkurransesaker, og neste uke skal Professorene Christian Franklin og Halvard Fredriksen sette NAV-granskningsutvalgets delutredning under lupen.

Forskergruppen bidrar også med flere aktuelle saker på den nye EFTA-studies bloggen. Bloggen er et samarbeidsprosjekt mellom, blant annet, UiB og Lichtenstein Institute, hvor målet er å lage en arena for diskusjon om EFTA-statene og deres forhold til EU. 

Presentasjon
Photo:
Christian Franklin