Hjem

Bergen sommer-forskerskole

Det kreves forskningsbasert debatt, dialog og felles læring på tvers av akademiske disipliner for å møte våre felles globale utfordringer rundt klima- og miljø, helse, fattigdom, mat, vann og demokrati. Bergen sommer-forskerskole er et tverrfaglig tilbud til PhD-kandidater fra hele verden opptatt av globale utfordringer.

Globale utfordringer

Bergen sommer-forskerskole organiserer en rekke åpne gjesteforelesninger og debatter med prominente norske og utenlandske forskere. Oversikt over disse finner du i vår kalender.

Bergen sommer-forskerskole ble opprettet i 2008 og er et samarbeid mellom Universitetet i Bergen, Chr. Michelsens institutt, Høgskulen på Vestlandet, NHH Norges handelshøyskole og Uni Research.

For mer informasjon, se våre engelske sider

More on our English website

sommer-forskerskole 2018

Fra hele verden til sommer-forskerskole i Bergen

For ellevte året på rad har nesten etthundre PhD-kandidater fra hele verden inntatt Høyden for å jobbe med globale utfordringer.

BSRS 2018

Seks doktorgradskurs om globale utfordringer

Vi tar for oss noen av de største globale utfordringene, fra helse, matsikkerhet og kulturminner i en digital virkelighet, til økologi og etikk, matproduksjon og rettigheter i politikken. Meld deg på til Sommer-forskerskolen 2018 nå.