Hjem
Institutt for fysikk og teknologi

Ressurser for aktive masterstudenter

Er du tatt opp som masterstudent hos IFT? Her er noen tips til deg som masterstudent:

Foto/ill.:
Unsplash

Hovedinnhold

Lesesalplass

Trenger du plass på IFT? Du kan søke om lesesalsplass her: Application for a desk at IFT (master's students only) (uib.no)

Engasjer deg utenfor studier

Søk på studentassistentstillinger, internships, verv og formidlingsmuligheter. Disse erfaringene vil hjelpe deg med din faglige utvikling og kan være inngangen til din framtidige jobb!

Det publiseres nye undervisningsassistentstillinger fra IFT hvert semester. Disse vil du få beskjed om på MittUiB. På Utdanning i Bergen sine karrierenettsider, kan du også finne mange ledige stillinger for studenter.

Karriereveiledning

Ta en kikk på UiB Ferd karrieresenter for yngre forskere, som gir støtte til yngre forskere på to kjerneområder - karrierekompetanse og utvikling.

Du kan også finne gode karriereopplegg hos Sammen Karriere: her kan du snakke med karriereveileder, øve deg på intervjutrening og få tilbakemelding på CV og søknad.  

Masteravtale, regler og retningslinjer

Som masterstudent har du erfaring med å være student, og det er dermed høyere forventninger til at du er innforstått med reglene og forhold rundt din studierett. Det anbefales at du setter deg inn i de regler og retningslinjer som til enhver tid gjelder for veiledning, gjennomføring, opphavsrett, etiske retningslinjer og andre forhold knyttet til mastergradsstudiet. 

Veiledning til masteroppgave

Lurer du på hvordan du skal skrive eller sette opp masteroppgaven? Du finner en god veiledning på hvordan du skriver masteroppgaven her.