Hjem

UiB Ferd karrieresenter for yngre forskere

Hovedinnhold

Foto av Langesgate 1-3 med Christiestatuen i forgrunnen.

UiB Ferd støtter karriereutvikling for forskere tidlig i sin karriere.

UiB Ferd Karrieresenter er for doktorgradskandidater, postdoktorer, forskere og førsteamanuenser. Vi tilbyr en rekke tjenester for å støtte deg med å utvikle din karriere innenfor og utenfor universitetet.

Sektormobilitet gagner karrieren ved å utvide ferdigheter, nettverk og fremme innovasjon. Gjennom sektormobilitet kan du utforske ulike karriereveier, øke mulighetene dine hos potensielle arbeidsgivere og i tillegg kan det birda til personlig vekst. Forskere som samarbeider på tvers av sektorer bidrar til å løse virkelige utfordringer. 

UiB Ferd er flyttet til i Langesgate 3. Vi holder til i rommene like bak løven på dette bildet. Inngangen til Ferd er på andre siden av bygget.

Ph.d.-kandidater
A person writing

Karriereutvikling for ph.d.-kandidater

Som ph.d.-kandidat er det viktig å være bevisst på din karriereutvikling og veien videre etter å ha oppnådd en grad. På denne siden vil du finne informasjon om eksisterende karrieretilbud på Universitetet i Bergen.

Yngre forskere
A person writing

Kompetanseutvikling for yngre forskere

Som ung forsker ved Universitetet i Bergen har du mange muligheter til å utvikle deg videre og planlegge din fremtidige karriere. Her vil du finne en oversikt over det eksisterende tilbudet ved UiB.

Fast vitenskapelig ansatt
Professor teaching a class

Kompetanseutvikling for vitenskapelige ansatte

Faste vitenskapelige ansatte ved Universitetet i Bergen har flere muligheter til å videreutvikle sine ferdigheter og benytte seg av eksisterende kurstilbud for å spisse sin kompetanse.

Logo til UiB Ferd i lilla - et skilt mellom ordene UiB Ferd

 

"UiB Ferd - støtter yngre forskere i deres karriereutvikling"

UiB Ferd karrieresenter støtter doktorgradskandidater, postdoktorer, forskere og førsteamanuenser. Vi tilbyr en rekke tjenester utviklet for å hjelpe deg med å utvikle din karriere innenfor og utenfor universitetet.