Hjem

UiB Ferd karrieresenter for yngre forskere

Hovedinnhold

Kursoversikt Universitetsbiblioteket

UiB Ferd støtter karriereutvikling for forskere tidlig i sin karriere.

UiB Ferd Karrieresenter er for doktorgradskandidater, postdoktorer, forskere og førsteamanuenser. Vi tilbyr en rekke tjenester for å støtte deg med å utvikle din karriere innenfor og utenfor universitetet.

Gjennom vårsemesteret tilbyr Universitetsbiblioteket åpne webinarer om prinsippene for åpen vitenskap, og hvordan man oppfyller krav og beste praksis. Biblioteket tilbyr også støtte og kurs for forskere om andre emner, som litteratursøk, publisering og digitale verktøy.

UiB Ferd er på flyttefot - foreløpig til HR-avdelingen i 6.etg. i Nygårdsgaten 5. 

Ph.d.-kandidater
A person writing

Karriereutvikling for ph.d.-kandidater

Som ph.d.-kandidat er det viktig å være bevisst på din karriereutvikling og veien videre etter å ha oppnådd en grad. På denne siden vil du finne informasjon om eksisterende karrieretilbud på Universitetet i Bergen.

Yngre forskere
A person writing

Kompetanseutvikling for yngre forskere

Som ung forsker ved Universitetet i Bergen har du mange muligheter til å utvikle deg videre og planlegge din fremtidige karriere. Her vil du finne en oversikt over det eksisterende tilbudet ved UiB.

Fast vitenskapelig ansatt
Professor teaching a class

Kompetanseutvikling for vitenskapelige ansatte

Faste vitenskapelige ansatte ved Universitetet i Bergen har flere muligheter til å videreutvikle sine ferdigheter og benytte seg av eksisterende kurstilbud for å spisse sin kompetanse.

Logo til UiB Ferd i lilla - et skilt mellom ordene UiB Ferd

 

"UiB Ferd - støtter yngre forskere i deres karriereutvikling"

UiB Ferd karrieresenter støtter doktorgradskandidater, postdoktorer, forskere og førsteamanuenser. Vi tilbyr en rekke tjenester utviklet for å hjelpe deg med å utvikle din karriere innenfor og utenfor universitetet.