IT-avdelingen

Nyhetsarkiv for IT-avdelingen

Prosjektstyringsverktøyet prosjekt.uib.no har kommet med ny versjon.
UiB tilbyr nå systemet "Vidyo" for videokonferanse. Dette gir nye muligheter, og medfører en del endringer for eksisterende videokonferanserom.
UiBs rutiner for avslutning av brukerkontoer til IT-systemene skal bl.a. sikre at vi etterlever gjeldende krav til personvern og datasikkerhet.
På grunn av en feil fra BKK var svært mange kortlesere på bygg på universitetet satt ut av funksjon torsdag formiddag 9. juli. Feilen er nå rettet og kortleserne skal fungere som normalt.
Bedre forskning, undervisning og formidling kan oppnås ved hjelp av IT. Det mener IT-avdelingen, og ønsker innspill til hvordan på årets IT-forum 7. og 8. april.
Eduroam har i ein prøveperiode vore tilgjengeleg for studentar og tilsette på norske flyplassar. Dette er no blitt ein fast avtale.
IT-avdelingen ved UiB har siden 29.01.2014 vært på Facebook.
Stadig mer informasjon utveksles, lagres og gjøres tilgjengelig på nett. Dette gir nye muligheter, men også utfordringer. Oktober 2013 er nasjonal sikkerhetsmåned. Bli tryggere i din digitale hverdag med sikkert.no.
Studenter og ansatte får nå fri nettbruk mens de venter på flyet. Prøveordningen gjelder frem til desember på større norske flyplasser.
Enorme mengder offentlig informasjon kan gi muligheter for verdiskaping. UiB følger opp regjerningens ønske om tilgjengeliggjøring.