Hjem
Fakultet for kunst, musikk og design
Internasjonal dag KMD

Internasjonal dag ved KMD

Planlegger du å reise på utveksling, eller er du nysgjerrig på mulighetene som finnes for å delta på prosjekter i utlandet? Fakultet for kunst, musikk og design arrangerer internasjonal dag 16. januar. Gå ikke glipp av nyttig informasjon som du trenger for å komme i gang med søknadsprosessen!

Hovedinnhold

I forbindelse med internasjonal uke ved UiB arrangerer Fakultet for kunst, musikk og design informasjonsmøte om utveksling tirsdag 16. januar kl 15.15. På arrangementet får du inspirasjon og nyttige tips, samt veiledning i søknadsprosessen.


Program

- Generell informasjon om søknadsprosessen 

- Utveksling ved KMD – hvem, når, hvor og hvordan?

- KMD-studenter forteller om sine erfaringer fra utvekslingsopphold

- ekspresskurs gjennom Nordplus - lavterskel studentmobilitet

- Informasjonstorg med pizza
 

Vi oppfordrer alle som er interessert til å komme, men vil gjerne ha en idé om antallet på forhånd. Vennligst registrer deg her. NB: arrangementet vil hovedsaklig foregå på norsk.

Vel møtt!

Du finner mer informasjon om utveksling og søknadsprosessen på KMD sin nettside om utveksling. Finner du ikke svar på det du lurer på vil det i ukene frem mot søknadsfristen 1. februar bli utvidet anledning til å få veiledning om søknadsprosessen. Ta kontakt med internasjonal koordinator ved KMD, tale.vik@uib.no, hvis du ønsker å avtale et møte.