Hjem

Kunst og hage

Hovedinnhold

Anny Birgitte Aak

Disse sidene formidler informasjon om kunstsamlingen, arkitekturen og hagene ved Universitetet i Bergen. De mange bildene, skulpturene, plantene og byggene er en del av det daglige miljøet til tusenvis av studenter og ansatte. Men ser vi dem virkelig?

Uib.no/kunst peker på mange av de visuelle opplevelsene universitetet kan gi. Her informeres det også om Estetisk utvalg ved UiB. I menyen Opplev finnes lenker til andre billedsamlinger og utstillinger ved UiB.

Mer om kunstsamlingen

© Kopirett

Verkene på dette nettstedet er opphavsrettsbeskyttet materiale og er gjengitt etter samtykke fra rettighetshaver / BONO. Verkene må ikke kopieres eller gjøres tilgjengelig for allmenheten, digitalt eller analogt, uten hjemmel i lov eller tillatelse fra rettighetshaver / BONO.

Ønsker du å bruke kunstverk – ta kontakt med BONO for enkel lisensiering av rettigheter.

Gatekunst
Brudekronen

Brudekronen

Gatekunstnere fra Paris har nettopp vært på besøk i Bergen.

Gatekunst
Gatekunst AFK

Eksplosive tanker

Sterke saker, sier mange som passerer Muséhagen i disse dager.

Gatekunst
Pike med eventyrfigur i hånden, Alice in Wonderland

Tenk selv

“Question everything but his statement” har gatekunstneren AFK skrevet på veggen på Ulike Pihls skole. Hva kan det bety?

Gatekunst
Gatekunst

Enjoy the real thing

Gatekunstneren AFK lar logoene til Coca Cola og Pepsi invaderes av ordene Al Quaida og ISIS, to terrororganisasjoner. Hva mener han med det?

Nyheter
Kunstverk ¨Den gudløse linjen¨

Den gudløse linjen

«The straight Line is Godless and Immoral» sier kunstneren Ingeborg Andersskog om sitt kunstverk i form av et sitat. Hun har tegnet rett på veggen i Bjørn Christiansens hus.