Hjem
Fornminneseksjonen

Hovedinnhold

Lokalitet 13
Ett av to hovedobjekt for undersøkelsen. Utstrekningen er beregnet til 1200m2. Samlet er det gjort 424 funn etter registreringen. Har kraftig kulturlagsakkumulasjon med påvist brente bein (tolket som en mødding). Lokaliteten ligger i dyrket mark og er noe skadet i toppen. Dateringene viser at svært mange faser er representert. Disse spenner fra mellomneolitikum til romertid. Høyden og funnmaterialet tilsier likevel at lokaliteten har faser tilbake til seinmesolitikum.

Lokalitet 3
Har en utstrekning på ca 250m2. 61 funn fra lokaliteten etter registreringen. Funn og høyde tilsier en datering til seinmesolitikum

Lokalitet 4
Har en utstrekning på ca 65m2. 6 funn fra registreringen i god kontekst. Funnsammensetning tyder på en datering til seinmesolitikum.  

Lokalitet 12
Har en utstrekning estimert til 1130m2. Ligger i dyrket mark og er noe skadet av dette. Funnene ligger som konsentrasjoner. Samlet er det 88 funn fra registreringen. Lokaliteten har sannsynligvis faser som strekker seg fra tidligmesolitikum til seinmesolitikum.

Lokalitet 15
Har en utstrekning på ca 260m2. 22 funn frå registreringen. Ligger i dyrket mark og kan være noe skadet. Funnsammensetning og høyde over havet tilsier en datering til tidligmesolitikum.

Lokalitet 16
Har en utstrekning på ca 95m2. 26 funn etter registreringen. Funnsammensetning og høyde over havet tilsier en datering til seinmesolitikum. 

 

Tilbake til startsiden