Hjem
Fakultet for kunst, musikk og design

Timeplanlegging ved Kunstakademiet

Hovedinnhold

Fremgangsmåte for registering av kurs og timeplaner

1. 

Se gjennom KMD Kalender og Instituttkalenderen. Disse dokumentene vil gi viktige føringer for når og hvor kursaktiviteter kan legges i det påfølgende semesteret.

2.

Registrere nytt undervisningsaktivitet i emne her

  • Det er mulig å lagre skjemaet underveis og fortsette på et senere tidspunkt.
  • I skjemaet er det mulig å laste opp bilder til bruk i kurskatalogen. 
  • Frist for å registrere kurs er: 15. oktober (for vårsemesteret) og 15. april (for høstsemesteret)

3.

Etter registreringsfrist vil administrasjonen, utføre følgende oppgaver:

  • Oversende alle innmeldte kurs til programstyret som kvalitetssikrer innhold og gjør prioriteringer der det eventuelt skulle være kollisjon i tid/rom. 
  • Opprette kurs i FS: Kurset får en emnekode og det blir opprettet side for kurset i Mitt UiB 
  • Overføre kurset til TP: Kurset blir tildelt tid og rom (kalender med rombookinger blir da tilgjengelig i MittUiB).

4. 

Timeplan for alle kurs publiseres på uib.no den 1. desember (for vårsemesteret) og 1. juni (for høstsemesteret)

5. 

Når kurset er opprettet og booket vil du få mail med invitasjon til kurset i MittUiB. Dette vil skje innen 1. desember/1. juni. Her vil du også finne kalender med oversikt over rombookinger for kurset.

  • Merk: Kursholder er selv ansvarlig for å legge inn det faglige innholdet i MittUiB. Teknisk bistand til dette kan du få her.
  • Dersom kurset ikke er publisert i MittUiB innen 15. januar (vår) eller 15. august (høst), vil administrasjonen publisere dette uten innhold. Dette fordi kurset ikke vil dukke opp i studentens kalender dersom det ikke er publisert. 

6. 

Kursene åpner for påmelding i Studentweb 10. desember, med påmeldingsfrist 5. januar (vår) og 10. august, med påmeldingsfrist 1. september (høst)

For kurs som har begrenset kapasitet (maks antall studenter) vil studentene bli informert om at motivasjonsbrev skal sendes til kursholder på epost innen påmeldingsfristen. Studiekonsulenten vil etter påmeldingsfrist, sende lister med påmeldte studenter (og kontaktinformasjon) til kursholder. Kursholder har frist til 10. januar/10. september med å informere studiekonsulenten om hvem som har fått innvilget opptak til kurset. Studiekonsulenten registrerer da tilbudene i FS og gir studentene tilgang til kurset i Mitt UiB.

OBS: Det er viktig at kommunikasjon vedrørende kurspåmelding går gjennom studentweb og ikke avtales internt mellom kursholder og student.

7. 

Dersom du har behov for å gjøre endringer i kursbeskrivelsen etter opprettelse må dette gjøres ved å sende mail til timeplanlegger. Husk å skriv kursets emnekode i tittelfeltet til mailen.

Registreringsskjema

Planleggingsressurser

Innmeldte kurs og timeplaner

Registreringer - Kunst (obs: krever innlogging til Sharepoint med UiB-bruker og passord)