I forbindelse med matematisk institutts 60-års jubileum, ble det spilt en jubileumsfotballkamp mellom ansatte og studenter torsdag 5. mai ved Møhlenpris fotballbane. Og restultatet overrasket...

MI60 jubileum fotballkamp. Ansatte og studenters lag
Foto/ill.:
Anna Korolko

Hovedinnhold

Kampen startet med press fra studentene og deres lag tok ledelse alrede ved 1'. Men det tok ikke lang tid (7') før de ansatte utlignet til 1-1.  Kampen lovet god underholdning og ved 10' tok studentene ledelsen igjen (1-2). Ved 16'  reduserte de ansatte til 2-2. Deretter, overrasket ansatte-laget, og stort sett tok over kontrollen av kampen. Ved slutten av 1. omgang var resultatet 5-2 for de ansatte. Etter pausen, startet den andre omgangen stort sett som den første; press fra studentene, men resulterte ikke i mål denne gangen (det ble truffet et par stenger, både fra studenter og ansatte). Ved 10' det ble målmann byttet (Valdman-> Høyberg). Ved 25' i andre omgang hadde studentene kanskje den beste sjansen til å redusere og traff såvidt utenfor mål. Men ved 26' skåret de ansatte til 6-2, og etter det gikk det det bare en vei. Sluttresultat: 10-2 til de ansatte!