Hjem
Utvikling av Nygårdsgaten 5 (NG5)
Aktuelt fra ng5-prosjektet

Samling på Solstrand

Erfaringer med etablering av aktivitetsbaserte arbeidsplasser var ett av temaene da ressursgruppen og prosjektgruppen var samlet på Solstrand 19.-21. februar.

Hovedinnhold

Prosjektet fikk presentert praktiske erfaringer med endringsprosesser og ulike typer arbeidsplasser hos Deloitte og TV2.  Ressursgruppens mandat er blant annet å undersøke tilsvarende prosjekt, og dette var nyttige innspill i det pågående arbeidet med å konkretisere målene i prosjektet, som omfatter både organisatorisk og fysisk arbeidsmiljø.

Mye av tiden var satt av til arbeidet i ressurgruppen. Disse er organisert i 5 tverrfaglige teams, som jobber med konkrete oppgaver og problemstillinger som skal resultere i en samlet rapport til styringsgruppen i begynnelsen av juni. 

Samlingen på Solstrand ble avsluttet med et møte med Universitetsdirektøren og avdelingsdirektørene i sentraladminstrasjonen, der ressursgruppen og prosjektgruppen fikk anledning til å stille spørsmål og drøfte problemstillinger rundt prosjektet med universitetsledelsen.