Hjem
Utvikling av Nygårdsgaten 5 (NG5)
Aktuelt fra Ng5

Ng5 - Høyt aktivitetsnivå

Det er stor aktivitet i Ng5-prosjektet frem til ferdigstillling av rapporten som skal leveres i begynnelsen av juni.

Hovedinnhold

Mandag 16. april var det fellesmøte for ressursgruppen der Anne Marit S. Pettersen (medlem i prosjektgruppen) holdt innlegg om betydningen av digitale løsninger for fremtidens arbeidsorganisering. På agendaen var også et innlegg fra Kari B. Johnsen (medlem i ressursgruppen); Medvirkning på alvor. Hennes hovedbudskap var at ressursgruppen er gitt en oppgave som inviterer til kreativitet og nytenkning, og at ressursgruppen må kunne drøfte fritt, og våge å drømme, og samtidig levere en rapport som alle kan stille seg bak.

Et av teamene presenterte sine drøftinger knyttet til målet; Økt samhandling og kompetansedeling i sentraladministrasjonen. De fortalte også om diskusjoner knyttet til prinsipper for hvordan bygget bør utformes for å fremme nettopp dette. Gruppen la også frem sitt syn på ulike innkomne forslag som var tildelt dem til behandling. Alle teamenes arbeid vil bli presentert på neste informasjonsmøte.

Fremover vil ressursgruppen ha ukentlige møter.

Vi vil oppfordre alle ansatte som har innspill til å komme med disse; til sine egne representanter i ressursgruppen, via e-post til prosjektet, via Ideer og innspill på prosjektets nettside, eller besøke oss på neste spørretime, som er 26.04.18.

Mandag 23. mars skal styringsgruppen for NG5-prosjektet har workshop for å drøfte innspillene som er kommet inn så langt.

NG5-prosjektet blir også tema for avdelingsdirektørene i møte tirsdag 24. april.

27. april er mellomlederne i sentraladministrasjonen invitert til en egen workshop om fremtidens organisering av sentraladministrasjonen.