Hjem
Økonomiavdelingen

Dynamisk innkjøpsordning for Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen (UiB) benytter dynamiske innkjøpsordninger – DPS – som er en to trinns prosess for innkjøp av konsulenter innenfor ulike fagområder. Alle leverandører kan kvalifisere seg til kategoriene innenfor de ulike ordningene. Denne siden inneholder informasjon for og er rettet mot leverandør.

Hovedinnhold

Om dynamisk innkjøpsordning

Alle leverandører som i første trinn kvalifiserer seg til de ulike kategoriene innen innkjøpsordningene, vil kunne levere tilbud når UiB i trinn to publiserer konkurranser på konsulenter innen de enkelte kategoriene.

Detaljer om DPS fremgår av anskaffelsesforskriftens kap. 26, § 26-4.

 

Fordeler med DPS og å være kvalifisert i ordningen

  • Det er enkelt for deg som leverandør å kvalifisere deg for de ulike kategoriene
  • Du får informasjon om alle aktuelle konkurranser innen kategorien
  • Nye leverandører, også små og nyetablerte, kan tas opp så lenge ordningen varer
  • Kontinuerlig og bred konkurranse så lenge ordningen varer.
  • Prisen fastsettes for hver konkurranse og vil følge utviklingen i markedet

Avtaleområder og informasjon om hvordan leverandøren kvalifiserer seg

Kvalifisering innen de ulike kategoriene i ordningene, kunngjøring av konkurranser og all kommunikasjon foregår via Mercell Tendsign (du finner mer informasjon om konkurransegjennomføringsverktøyet lenger ned på siden). Leverandør må derfor ha opprettet en Mercell Tendsign-bruker. Det er kun godkjente leverandører i de ulike kategoriene som vil få melding om nye konkurranser. De ulike dynamiske innkjøpsordningene lyses ut på Doffin og TED i tillegg til å være tilgjengelig i Mercell Tendsign.

OBS:
Merk at leverandører kun kvalifiserer seg for hver enkelt kategori, ikke en hel ordning i seg selv. Det vil si at dersom du som leverandør ønsker å være kvalifisert i flere kategorier innen samme ordning, må du sende inn kvalifikasjonssøknad for hver enkelt kategori. Merk også at å være kvalifisert for en kategori ikke er det samme som å inngå en avtale om levering av konsulenter. En kvalifikasjon til en kategori innebærer kun at man har anledning til å levere tilbud i konkurranser.

Konsulenttjenester innen IKT:

Den dynamiske innkjøpsordningen for konsulenttjenester innen IKT består av 3 ulike kategorier. Disse ble opprettet 2020.

For å kvalifisere deg for en eller flere DPS-kategorier innen IKT, følg lenkene: 

 

ROV(Remote Operation Vehicels) piloter:

Informasjon om konkurransegjennomføringsverktøyet Mercell Tendsign:

Alle konkurranser på DPS gjennomføres i Mercell Tendsign. For veiledning i konkurransegjennomføringsverktøyet, følg denne lenken: https://mercell.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/44

OBS:
Merk at du som leverandør selv har ansvar for at riktig kontaktperson er registrert i konkurransegjennomføringsverktøyet. Det vil si at leverandør også selv må gå inn i Mercell Tendsign og bytte kontaktperson ved behov.

Hvilke krav stilles til innleverte tilbud:

For deg som er leverandør er det viktig å vite følgende:

  • Alle absolutte krav som stilles i konkurranseskjema må være oppfylt for at et tilbud skal kunne evalueres. Tilbud som ikke oppfyller de absolutte kravene, blir avvist.
  • CV og referanser må medfølge hvert tilbud.
  • Det lønner seg å tilpasse CV til hvert enkelt oppdrag.

 

Våre forventninger ->