Hjem
UiB Tjenesteutvikling
Prosjekt Tjenesteutvikling

Ledelse på tvers samlet i Universitetsaulaen!

Mellomledere fra sentraladministrasjon, fakultet og institutt var samlet i Universitetsaulaen den 28.mars. Hensikten med samlingen var å legge til rette for samarbeid på tvers, dialog og økt bevissthet rundt hverandres fagfelt og arbeidshverdag. 

Hovedinnhold

- Kompleksitet, vaner og lang historie kan gjøre endringer utfordrende, sier Tore Hillestad fra NHH. Hans innlegg om innovasjonskultur og ledere som kulturelle arkitekter ga mellomlederne på UiB innsikt i hvor mye kultur har å si for organisasjonsutvikling. 

Mellomlederne fikk i løpet av dagen muligheten til å bli bedre kjent med de ulike sentraladministrative avdelingene og tjenestene de tilbyr. I tillegg fikk deltakerne utveklslet løsningsforslag til konkrete problemstillinger som hver og en hadde fått i oppgave å ta med seg. 

- Utrolig kjekk dag, med åpen og god dialog. Dette kan helt klart gjentas, uttalte Marianne Bø Larsen, seksjonssjef ved Det medisinske fakultet. Hun hadde allerede notert seg fire forskjellige prosjekter som hun skal følge opp med ulike sentraladministrative avdelinger i etterkant av samlingen. 

Viktig gruppe

- Prosjekt Tjenesteutvikling har som formål å arbeide med videreutvikling av tjenester, derfor blir dette en viktig arena for å få innspill, ideer og konkrete tilbakemeldinger, sier prosjektleder Harald Engesæth. Han presiserte at det vil bli lagt opp til samlinger for mellomledere jevnlig i prosjektet fremover.