Hjem
UiB Tjenesteutvikling
Nyhet

Samlet mellomledere til seminar om innovasjon

UiB Tjenesteutvikling arrangerte halvdagssamling for hundre mellomledere ved UiB. Temaet var utvikling av endrings- og innovasjonskapsitet.

Bilde av en gruppe med tre mennesker som diskuterer
NHH-professor Inger Stensaker i samtale med en av gruppene.
Foto/ill.:
Odd Vegard Kandal-Wright/UiB

Hovedinnhold

For å lykkes med å levere bedre og mer helhetlige administrative tjenester til organisasjonen, er UiB avhengig av god samhandling på tvers. Det er utgangspunkt for å samle mellomledere fra ulike deler av organisasjonen. I samlingen som ble arrangert 1. april var tematikken også det å ha en praktisk tilnærming til hvordan man kan utvikle endrings- og innovasjonskapasitet. 

– Det skjer stadig endringer i den faglige virksomheten ved Universitetet i Bergen. Store digitaliseringsprosjekter driver opp endringstakten, og dette krever også noe fra oss som administrasjon. Det er også en rekke eksterne og indre drivere for endring, som påvirker oss i stor grad, sa assisterende universitetsdirektør Tore Tungodden i sin innledning.  

Professor ved Norges Handelshøyskole Inger Stensaker holdt innledning om innovasjonskapasitet, og utfordret den enkelte til å vurdere kapasiteten i egen enhet, og til å vurdere hvordan den enkelte avdeling kan bygge innovasjonsmuskelen.