Bærekraftskonferansen i Bergen

Nyhetsarkiv for Bærekraftskonferansen i Bergen

Rektor Dag Rune Olsen lova å gjere UiB klimanøytralt innan 2030.
UiB-rektor Dag Rune Olsen ber regjeringen om å inkludere bærekraftsmålene i langtidsplanen for forskning og høyere utdanning. Han vil fremføre dette budskapet på Bærekraftskonferansen i Bergen senere denne uken.
To av de nye ministrene i regjeringen slår følge med statsminister Erna Solberg til Bærekraftskonferansen i Bergen senere denne uken: Iselin Nybø og Nikolai Astrup.
8. og 9. februar finner Bærekraftskonferansen for universitets- og høyskolesektoren sted i Universitetsaulaen i Bergen. I fem videoer forteller vi hvordan akademia kan bidra til å oppnå FNs bærekraftsmål.
Sosialantropologen Edvard Hviding er en av tre UiB-forskere som er blitt tildelt millionbeløp gjennom Forskningsrådets prestisjefulle Toppforsk-program for sitt prosjekt Mare Nullius.