Institutt for fremmedspråk

Nyhetsarkiv for Institutt for fremmedspråk

Institutt for fremmedspråk tilbyr videreutdanningskurs i tysk og spansk over nett, uavhengig av hvor du befinner deg i verden. – Vi har fremdeles svært mange lærere som tar kurset. Samtidig ser vi også at det er mange med annen bakgrunn som velger å ta nettspansk, enten det er for å få en spesiell kompetanse i arbeidslivet eller bare som en fritidsaktivitet. Vi har hatt alt fra... Les mer
Nobelprisvinner Herta Müllers bøker om livet under Nicolae Ceaușescus diktatur utfordrer både språkets og sannhetens grenser.
Professor Sissel Lægreid ved IF har sammen med UiO-forskeren Helgard Mahrdt gitt ut en antologi om Herta Müllers forfatterskap. Müller fikk Nobelprisen i litteratur i 2009.
Kinesiskstudiet ved Universitetet i Bergen vart offisielt opna 12. august 2013. Dermed kan studentane endeleg få undervisning i det største språket i verda. 19 studentar har fått plass, og instituttet reknar med å ha den første fast vitskapleg tilsette ved kinesiskfaget på plass ved årsskiftet.