Institutt for fremmedspråk

Nyhetsarkiv for Institutt for fremmedspråk

Se artikkel i Bergens Tidende om nyutdannede som har problemer med å få jobb. Leder av karrieresenteret, Rønnaug Tveit, gir gode råd til søkerne. Å ha ervervet seg "Transferable skills" en stor fordel.
Nå kan russiskstudenter fra UiB reise på utveksling til Filologisk fakultet ved Universitetet i St. Petersburg! Søknadsfristen for vårsemesteret 2016 er allerede 1. september og russiskfaget oppfordrer alle som er interessert til å ta kontakt umiddelbart.
Professor Stuart Sillars viser ein ny inngong til studiet av Shakespeares tekstar i si nye bok, Shakespeare and the Visual Imagination.
Høstens program for de åpne forelesningene på russisk er klart.
"Hvordan kan man vite hvilken bokstav som dukker opp når man trykker på en norsk «h»?" Eit nytt akademisk år er i gang og i neste veke skal dei nye russiskstudentane på Institutt for framandspråk byrja med å læra seg det kyrilliske alfabetet. I dette innlegget fortel Martin Paulsen, som føreles i russisk ved UiB, om det å gå over til å bruka kyrilliske teikn på tastaturet i vår digitale... Les mer
Filminteressert? Hver fredag denne våren blir det vist en latinamerikansk film på UiB Global.