Utdanning

Nyhetsarkiv for Utdanning

Fredag 20. juni markerte fakultetet vårens uteksaminerte legar, tannlegar og tannpleiarar.
På Infomedia skapar studentane nye teknologiske løysingar som inspirerer og hjelper mediaaktørar på Vestlandet.
- Det har vært gøy. Studentene er dyktige og kommer sikkert til å gjøre det bra når de skal ut i arbeidslivet, sier utviklingsleder Tove B. Knutsen i BT etter at nye medier-studenter fra UIB det siste halvåret har utviklet nye tjenester for mediehuset.
The Department of Social Anthropology in Bergen continues its exciting collaboration projects. Read more about them here!
Med fordypning i jordvarme, tidevann og offshore vind, er UiBs første masterstudenter i fornybar energi godt rustet til å ta oss med inn i fornybarsamfunnet.
Mye moro, nye venner og mindre alkohol. Det er målet når fadderne, universitetet, høyskolene og resten av byen tar imot 7500 nye studenter til høsten.
Takka vere ei ny lærebok i arabisk kan studentar lese autentiske arabiske tekstar tidleg i studiet.
For første gang gjennomførte mat.nat-fakultetet en seremoni for sine ferdige mastergradstudenter.
Vitskapleg publisering er sentralt i nytt AHKR-emne for deg som er ferdig med mastergraden.