Utdanning

Nyhetsarkiv for Utdanning

2. september åpner dørene til «Akademisk skrivesenter», et helt nytt tilbud til studentene ved Det humanistiske fakultet.
Doktorgradsstudenter fra 25 ulike land fikk diplomet sitt i Håkonshallen fredag 29. august.
I tre fulle dager har 16 videregående elever fra hele landet vært ved Institutt for geovitenskap for å lære mer om geofag.
Helene Feldner og Svenja Gutsche er to av ca. 120 nye internasjonale studenter som startet et utvekslingsopphold på Det juridiske fakultet dette semesteret.
Den 1. september er søknadsfrist for suppleringsopptaket til utveksling våren 2015. Det er fortsatt mange ledige plasser igjen.
Hundrevis av studenter ble ønsket velkommen av rektor og universitetet i Nygårdsparken. Gjestetaler Hans-Wilhelm Steinfeld manet studentene til å aldri glemme den kritiske tanke.
765 internasjonale studenter starter ved UiB høsten 2014. Brasilianere utgjør den tredje største internasjonale studentgruppen.