Utdanning

Nyhetsarkiv for Utdanning

UiBs nye studentbevisapp hilses velkommen av studentene.
Som en konsekvens av mediebrukernes overgang til digitale plattformer, endres nyhetsvanene våre. Nettavisene overtar for papiravisene, og sosiale medier spiller en stadig større rolle for hvordan vi mottar nyheter.
BIO PhD med oppsiktsvekkende resultater og gode tips for fritidsfiskeren
Kristine Jørgensen nådde toppen med sitt prosjekt som skal undersøke kontroversielt innhold i dataspill.
Rundt 700 av de 1250 studentene som fikk tilbudet om digital skoleeksamen i 2014 byttet penn og papir med PC.
Emnet «Praktisk Informasjonsarbeid» får pris for særlig vellykket studiekvalitet. Professor Anne Berit Guttormsen blir hedret for sin evne til å ta vare på studentene.
De kjøper skrapelodd, spiller på odds på nettet og satser penger i poker. Norske 17-åringers syn på pengespill henger tydelig sammen med hva familie og venner synes er greit.