Kommunikasjonsavdelingen

Nyhetsarkiv for Kommunikasjonsavdelingen

UiB lyser ut en egen stilling for kontakt med samfunns- og næringsliv i disse dager.
Unge forskere fra 23 land er samlet i Bergen denne uken, når Den Europeiske Romfartsorganisasjonen arrangerer intensivkurs på VilVite.
Den rød-grønne regjeringen har nå en historisk sjanse til å gjøre Norge om til et internasjonalt fyrtårn for kunnskap og kompetanse.
UiB har fått innvilget søknaden sin om å delta på iTunes U. Dermed er første skritt tatt mot å gjøre forelesninger tilgjengelig på internett.
Med et snorklipp åpnet Kari Tove Elvbakken bygget som skal huse CMI, Unifob Global og Det juridiske fakultet.
Hvor mange filosofer må til for å skape en jordklode? Er det mulig å redde jorden ved hjelp av filosofi?
Den aserbajdsjanske journalisten Malahat Nasibova får årets Raftopris.
Sør for Sahara er hiv-forekomst mye høyere blant tuberkulose-syke enn ellers i befolkningen.
Barn med kroniske lidelser har mer søvnproblemer enn andre barn, viser studie fra UiB.
Iskald forskning og store smell imponerte både publikum og juryen under Kunnskapsfesten lørdag.
Det pusses. Det flyttes. De første skissene er levert. Se film om Museumsprosjektet 2014 her.
Alle unge vil være på Facebook, men ingen vil studere informatikken som ligger bak. Nå slår Kai Olsen alarm.
Forskerne er sikre: Usikkerhet må kommuniseres bedre.
God stemning på Dragefjellet da jurister fikk møte den nye garde: Klasse 6B fra Aurdalslia skole.
Universitetsleiinga var fredag i møte med politiet om innbrotsproblema på universitetsområda.
Valkampen nærmar seg slutten, og forskingspolitikk har stort sett glimra med sitt fråver frå debatten. Kvifor det?
Scenografi har vært et mye oversett fagfelt i teatervitenskapen. En ny bok skal bøte på dette.
Her er noen av UiBs forskere med kompetanse på valg og aktuelle temaer i valgkampen.