Kommunikasjonsavdelingen

Nyhetsarkiv for Kommunikasjonsavdelingen

For å løse verdens komplekse problem, må forskere snakke sammen på tvers av ulike fag. Det var budskapet på doktorpromosjonen i Universitetsaulaen.
Er du lei av at politikerne slår hverandre i hodet med argumenter og ikke klarer å bli enige om hvordan klimaproblematikken skal gripes an? Kom på Alumnusdagen 12. september og lytt til UiBs klimaforskere.
Selfies, søvn, overbefolkning, jordskjelv, kreftforskning, spillvold og høyesterett. På Alumnusdagen 12. september får du foredrag fra noen av de fremste formidlerne på UiB, og temaene er mange og varierte. Alt skjer på Studentsenteret fra kl. 12.
Bli med på quiz med Bergens store quizmaster Jan Arild Breistein på Alumnusdagen!
Ragnar Hovland og Gunnhild Øyehaug har henta mykje inspirasjon frå studietida ved UiB til sine forfatterskap. Begge er på plass i bokbadet på Alumnusdagen.
Valget blir neppe mer underholdende enn dette. På Alumnusdagen 12. september stiller et drømmelag i den nye Universitetsaulaen for å gi sine prognoser og skråblikk på høstens valg.
Forskere ved UiB kan kommentere meningsmålinger, mediedekning og mange andre tema knyttet til valget.