Kommunikasjonsavdelingen

Nyhetsarkiv for Kommunikasjonsavdelingen

Rektoratet inviterer til åpne informasjonsmøter om UiBs nye strategi og prosessen videre.
Frank Rossavik har studert sammenliknende politikk ved UiB og jobber som journalist og forfatter. På nyåret forlater han jobben som politisk redaktør i BT for å bli Aftenpostens nye hovedkommentator på utenriks.
UiB Alumni inviterte til gløgg, pepperkaker og jazzet julekonsert med Griegakademiet. Og både publikum og julestemningen kom.
Det nye designet bygger på universitetets grafiske profil. De visuelle endringene vil sørge for større samsvar mellom det grafiske uttrykket til UiB på skjerm og i trykksaker.
Universitetet i Bergen (UiB) og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) går sammen om å etablere et samarbeid med Innovasjon Norge i Tokyo. Hensikten er å styrke forsknings- og utdanningssamarbeidet med Japan.
Velkommen til gratis lunsjkonsert med julestemning i Universitetsaulaen!