Kommunikasjonsavdelingen

Nyhetsarkiv for Kommunikasjonsavdelingen

Nye formuleringer og kreative innspill til innganger. En dag på skrivekurs gir ny inspirasjon til formidling for UiB-forskere.
Alle UiB Alumner får 20% rabatt på medlemskap hos Trene Sammen – City
Verden er igjen åsted for en alvorlig flyktningkrise. Krigen i Syria tvinger millioner av mennesker på flukt: til nabolandene og til Europa. Over 3000 mennesker har druknet i Middelhavet hittil i 2016. En hel generasjon mennesker risikerer en framtid med begrensede eller ingen rettigheter.
Universitetet i Bergen har utnevnt Selda Ekiz til ny æresalumn. Kunngjøringen foregikk under Alumnusdagen 2016, og Selda Ekiz var tilstede da rektor Dag Rune Olsen utnevnte henne til UiBs tredje æresalumn.
I følge postdoktor i rettsvitenskap, Maja Janmyr, vil ikke en jobb på universitetet automatisk si at man sitter ensom i sitt elfenbenstårn – selv jurister kan jobbe i felten!
Naturvitenskapelige fag kommer godt ut når EU åpner lommeboka. – Det forutsetter at man har nettverkene på plass. Hvis ikke blir det vanskelig, sier professor Gunnar Bratbak ved Institutt for biologi.