Meteorologi

Nyhetsarkiv for Meteorologi

Quest for Global Sustainability: Climate Change, Science and the Oslo Principles
Rundt 8000 studenter fra hele verden registerte seg for Universitetet i Bergens første nettkurs "Causes of climate change". Planene er godt i gang for flere kurs.
Det grønne skiftet er i gang, men farten er ikke stor nok til å begrense oppvarmingen til to grader. Det er hovedbudskapet i årets 2°C-rapport.
Universitetet i Bergen har snakket med fire forskere om de store utfordringene verden står overfor i årene fremover.
Bjerknessenteret for klimaforskning deltar på klimakonferanse ved Makerere University i Uganda. Målet med konferansen er få gode innspill å ta med til klimatoppmøtet i Paris.
Fra realfag til juss, humaniora og samfunnsvitenskap – les hvordan forskere og studenter ved UiB jobber for å løse klimautfordringene.