Hjem
Politi- og påtalerett
Konferanse:

Politi- og påtalerettskonferansen 2022 - FULLTEGNET

Årets politi-og påtalerettskonferanse samler sentrale fagpersoner fra politiet, påtalemyndigheten og forskningsmiljøet.

Bilde fra politi- og påltalerettkonferansen
Politi- og påtalerettskonferansen 2018. Under konferansen ble det formidlet forskningsresultater fra Politi- og påtalerettprosjektet. - Vi fikk også samlet aktører fra politiet, påtalemyndigheter og forskningsmiljø i Norden for en drøfting av aktuelle og vidtgripende spørsmål, sier jussprofessor og leder av konferansen, Gert Johan Kjelby.
Foto/ill.:
UiB.no

Hovedinnhold

Etter å ha måttet utsette konferansen på grunn av pandemi, er det endelig klart for prosjektet «Politi og påtalerett» sin andre forskningskonferanse. Dato for konferansen er 24. og 25. mars 2022 og den finner sted på Scandic Ørnen.

Konferansen er uten deltakeravgift, men deltakere må selv dekke reise og opphold. Ved booking av hotellrom kan følgende kode brukes for å få UiB-pris: BUIB230322.

Konferansens formål er å formidle prosjektets forskningsresultater og skape en arena for diskusjon rundt aktuelle politi- og påtalerettslige tema.

Se her for fullstendig program for dagene

Konferansen er nå fulltegnet. Har du satt deg opp på venteliste vil du bli kontaktet dersom du får plass på konferansen. På grunn av stor pågang har vi nå stengt ventelisten for registrering. 

Ved spørsmål ta kontakt med Jesper Lunde Breimo på jesper.breimo@student.uib.no