Hjem
Studentsider
erasmus+

Universität Osnabrück og Institutt for informasjons- og medievitenskap (ERASMUS+ - Cognitive science)

  • LandTyskland
  • ByOsnabrück
  • Studieplassar2
  • StudienivåBachelor, Master og PhD
  • AvtaletypeErasmus+
  • Lengde på opphald1 semester

Hovedinnhold

Om avtalen

Studieavgift

Erasmus-studentar betaler ikkje studieavgift ved vertsuniversitetet, men skal registrere seg og betale semesteravgift ved UiB for heile den tida dei er ute.

Om lærestaden

Om lærestaden og byen

Universität Osnabrück blei grunnlagt i 1974. Det er eit offentleg breiddeuniversitet med rundt 11 500 studentar og ti fakultet. Universitetet har to campusar; den eldste og største ligg midt i sentrumskjernen, medan fakultetet for naturvitskap ligg i distriktet Westerberg. Semesteravgifta ved universitetet gir fri tilgang til kollektivtransport.

Osnabrück er ein tysk by med om lag 155 000 innbyggarar som ligg nordvest i Tyskland, i delstaten Niedersachsen. Det er ingen storby, men her finst likevel alt det ein treng av urbane fasilitetar og tilbod. Byen har tradisjon for å arrangere mange marknadar, både loppemarknader, gatefestar, bondens marknad, og julemarknader kvart år.

Bustad

Universitetet samarbeider med den lokale studentsamskipnaden om å tilby bustad for ERASMUS-studentar. Søknaden om studentbustad kan sendast saman med opptakssøknaden. Det er òg mogleg å finne rimeleg prisa bustad på den private marknaden i Osnabrück.

Semesterinndeling

Oktober - mars og april - august.

Informasjon