Hjem

Velg språk!

Hovedinnhold

Velg Språk!

Er du interessert i å studere et fremmedspråk?

Har du lyst til å bli bedre kjent med fremmede kulturer, diskutere spennende litteratur og utvikle dine språklige ferdigheter? 
 

Vi tilbyr utdanninger i ni forskjellige språk som alle åpner dører til nye opplevelser og kunnskap om store deler av verden.

Mer informasjon? Kontakt studieveileder@if.uib.no 

Lurer du på hva du kan bli med språkstudier? Les intervju med tidligere studenter om deres yrkesvalg. Internasjonal erfaring i studietiden og gode språk- og kulturkunnskaper er høyt verdsatt i arbeidslivet. Vi har utvekslingsavtaler med mange universitet over hele verden, og cirka 50 prosent av alle studentene våre reiser ut i løpet av studietiden. Her er språkene du kan studere hos oss:

STUDIETILBUD

Velg mellom ni spennende fremmedspråk!

Har du lyst til å bli bedre kjent med fremmede kulturer, diskutere spennende litteratur og utvikle dine språklige ferdigheter?

karriere
Bilde av reisekuffert

Med språk i bagasjen

– Eg trur alle arbeidsgjevarar skjønar at dei som har studert språk er hardtarbeidande, sjølvstendige, modige og tolmodige.

utveksling

Annenhver språkstudent med studieopphold i utlandet

For språkstudenter anbefales det å reise på utveksling i forbindelse med studiene. Stadig flere benytter seg av denne muligheten.

studier
Bilde av Big Ben

Hva vil det si å studere engelsk?

Engelskfaget ved Universitetet i Bergen er blitt utrolig populært og mange søker seg inn. Men hva vil det egentlig si å studere engelsk ved UiB?

Bymuren i Novgorod

Visste du at ...

Motsvaret til dagens sms i middelalderbyen Novgorod var neverbrev. I Novgorod skar vanlige menn og kvinner tekstmeldinger til hverandre inn i bjørkenever, som det siden 1950-tallet er funnet over 1000 stykker av.