Hjem
Vestlandslegen
Nyhet

Kick-off for Vestlandslegen Stavanger

Startskuddet for Vestlandslegen ble markert med kick-off på Stavanger universitetssjukehus (SUS) 7. juni.

Gruppebilde av foredragsholdere
Fra venstre: Hartwig Kørner (faglig koordinator UiB), Audun Osland Vik-Mo (faglig studieleder Vestlandslegen UiB), Svein Joar Auglænd Johnsen (fagkoordinator indremed.fag Vestlandslegen UiB), Svein Skeie (forskningsdirektør SUS), Steinar Hunskår (prosjektleder Vestlandslegen), Elisabeth Farbu (viseadm. direktør SUS) og Monika Kvernenes (leder ved Enhet for læring UiB).
Foto/ill.:
Mari Ellingsbø Haaland

Hovedinnhold

Over 70 medarbeidere fra SUS og UiB møtte opp for å høre mer om hva som venter ansatte og studenter, når de første medisinstudentene i Vestlandslegen Stavanger starter opp 14. august. Studentene skal ha all undervisning på 4.-6. studieår i Stavanger og det jobbes nå hektisk med å få alt på plass til studiestart.

Det var innlegg ved viseadministrerende direktør på SUS, Elisabeth Farbu og prosjektleder for Vestlandslegen UiB, Steinar Hunskår, om visjoner for prosjektet og viktigheten av et godt samarbeid mellom universitet og sykehus.

Det ble gitt informasjon om planer for undervisning og praktisk gjennomføring fra faglig leder Audun Vik-Mo og fagkoordinatorene i indremedisin og kirurgi, Svein Joar A. Johnsen og Hartwig Kørner. Monika Kvernenes fra Enhet for læring UiB snakket om det å være universitetslærer og medisinsk pedagogikk. Arrangementet innebar også tid til mingling og spørsmål fra salen.

Ønsker du å jobbe med Vestlandslegen? Vestlandslegen har nå utlyst flere undervisningsstillinger for 5. og 6. studieår med søknadsfrist i slutten av juni. Se stillingsutlysninger her.