Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

- Jeg ser fram til å lede arbeidet med å samle selskapene i en stor slagkraftig forskningsenhet, sier Hans Olav Lindal, ny styreleder for selskapet. Forskningsselskapet vil bestå av virksomhetene Uni Research AS, Christian Michelsen Research AS, IRIS AS, Agderforskning AS og Teknova AS.
Han beskrives som et mangfoldig og lidenskapelig kunstvesen. Med en solid akademisk bakgrunn fra Dragefjellet og NHH er den kunstelskende juristen KODE sin nye direktør.
Det er nå åpnet for elektronisk søknad til U-heimen, Ottesheimen og Butten på Ustaoset for vinteren 2018, i perioden 31. desember 2017-01.04.18
Statens pensjonskasse fyller 100 år. Som en jubileumsgave inviterer vi til gratis informasjonskurs i fem norske byer. Kurset i Bergen har ledige plasser. Meld deg på!
UiB viste fram ei rekkje av digitaliseringsprosjekta på UiB i Grieghallen.
28. september startet rivingen av det gamle odontologibygget på Årstadvollen. Et nybygg skal nå reises i Årstadveien 17 for den nye helseklyngen i Bergen.
Onsdag 11. oktober var det offisiell opning av det nye bygget til Fakultet for kunst, musikk og design (KMD) ved UiB.
Fekk Gulluglen 2017 for å presentere utfordringane og fascinasjonane rundt fusjonsenergi – korleis håpet om den kunstige sola kan redde energibehovet vårt.
Sikresiden er et mobiltilpasset nettsted som gir deg forebyggende informasjon om sikkerhet og hjelp til hva du skal gjøre i en krisesituasjon.
Bergen Teknologioverføring (BTO) inviterer i samarbeid med Sparebanken Vest forskningsinstitusjonene i Bergensregionen til å delta i Idekonkurransen 2017.
Tre av dei mange prosjekta på UiB sin digitale myldredag forklarar kvifor du må ta turen til Grieghallen.
Universitetet i Bergen vil førstkomande torsdag halde minnestund i høve Ommund Veim Eikje sin bortgang. Utvekslingsstudenten frå Rogaland vart funnen død i Frankrike sist veke.
Det er den 22 år gamle Ommund Veim Eikje fra Rogaland som er meldt savnet av sin familie.
Hører du stemmer eller har oppfatninger som ikke deles av mange andre? Dette er mer vanlig enn mange tror.
Det var en trist melding vi fikk på morgenkvisten søndag. Frank, vår studievenn og kollega gjennom 50 år, hadde gått bort.
Professor Frank Aarebrot er død, 70 år gammel.