Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Julefrister innenlands og utlandet 2017
Tre søkere har fått innvilget rekrutteringsstipendet BFS Starting Grants 2017. Samlet får prosjektene over 50 millioner kroner, og omhandler både middelalder, matematikk og universets opprinnelse.
Nytt HF-bygg på Sydneshaugen og EnTek-klynge er bare to av flere nye bygg UiB planlegger de kommende årene. UiB vil også gjennomføre en vesentlig oppgradering av eksisterende bygninger.
Får pris av kommunaldepartementet for satsing på lærlingordninga.
UiB får tre av fem av landets Consolidator Grants frå det europeiske forskingsrådet (ERC).
Kunnskapsministeren kom med klare utfordringer til de fremmøtte da han sparket i gang den nasjonale konferansen om digitalisering i universitets- og høyskolesektoren. Men det vanket også litt skryt.
Ørnulf Lillestøl har takket ja til stillingen som fakultetsdirektør ved Det psykologiske fakultet ved Universitetet i Bergen. Han tiltrer som fakultetsdirektør i mars 2018.
UiB brukar no robot i saksbehandling. – Eg var spent på korleis teknologien ville verke i praksis, men det fungerer veldig godt, seier Nina Fox.
– Jeg er overbevist om at Media City bare kunne skjedd i Bergen, sa kulturminister Linda Hofstad Helleland under den offisielle åpningen av Media City Bergen.
To tredjedeler av gjenstandene som ble stjålet under museumsinnbruddet er funnet. Det opplyser politiet i Bergen som nå har siktet tre menn i samband med saken.
To menn skal være arrestert for å ha utført tyveriet der rundt 400 vikingskatter ble stjålet fra Universitetsmuseet.
Tirsdag var det oppstartsmøte for deltakerne i karriereprogrammet Momentum ved UiB.
– Jeg er overrasket og glad over å bli tildelt formidlingsprisen. Det betyr mye at arbeidet jeg gjør blir satt pris på, sier Ivar Utne.
Universitetet i Bergen inngår samarbeidsavtale med IBM om teknologiutvikling og innovasjon.
Hva gjør jeg dersom jeg blir utsatt for uakseptabel atferd eller trakassering, eller opplever at andre blir utsatt for det?