Click

Ansattsider

Nyhetsarkiv for Ansattsider

Vitnemålsportalen, utviklet oppdrag fra Kunnskapsdepartementet, muliggjør at studenter selv kan hente ut resultater fra høyere utdanning og dele dem med studiesteder, potensielle arbeidsgivere og andre relevante parter.
Campusbussen har feriestengt f.o.m. mandag 26.juni t.o.m. fredag 4.august.
Den eldste generasjonen web-server på UiB blir nå avviklet.
Etter valg og tilsettingsprosessar er det beslutta kven som skal ta over som nye dekanar ved Universitetet i Bergen.
Grunnet en nødvendig oppgradering av Exchange-systemet, må vi foreta noen endringer i e-posttjenenesten Outlook/Exchange
– Jeg er optimistisk på humaniora sine vegne, sier Jørgen Magnus Sejersted, professor i nordisk litteratur og påtroppende dekan for Det humanistiske fakultet.
Henriette Linge og fire andre undervisere får statusen Fremragende underviser. Som første utdanningsinstitusjon i Norge innfører Universitetet i Bergen meritteringsordningen.
Statsminister Erna Solberg åpnet i dag Vestfløyen i Geofysen, bygget som skal samlokalisere klimaforskerne i Bergen. Klimaforskning ved Bjerknessenteret og UiB er i verdensklassen, mener Solberg.
Det blir sendt ut en elektronisk spørreundersøkelse til ansatte i et utvalg bygg ved UiB
Fra 22.mai får Campusbussen nytt stoppested ved KMD i Møllendalsveien 61 og noen endringer i rutetider.
Det samfunnsvitenskapelige fakultet vil bidra sterkt innenfor alle de tre pilarene som utgjør satsingsområdet globale samfunnsutfordringer: Global helse, ulikhet og migrasjon.
Bente Wold og Gro Mjeldheim Sandal fikk størst oppslutning blant velgerne, med 54,43 % av stemmene. De blir dermed dekan og prodekan ved Det psykologiske fakultet for de neste fire årene.
- Vi håper at vårt arbeid i Vanuatu virkelig har formidlet kompleksiteten og mulighetene i samfunnsutvikling og kulturell endring, sa Knut M. Rio i sin takketale da han og Annelin Eriksen mottok pris for sin forskning i Stillehavet.
UiB har inngått en ny kredittortavtale med Eurocard.
Brukarvennlighet og bedre infrastuktur er sentrale brikker i digitaliseringsstrategien til UiB. Planane for korleis digitalisiseringa skal operasjonaliserast er no presentert for universitetsstyret.
Har dere en plan om å invitere alumner? Nå kan du få økonomisk støtte til avviklingen.
Vil du følge med på hva som skjer med videreutviklingen av uib.no? Meld deg på nyhetsbrevet vårt.
Jan Erik Askildsen og Ragnhild Louise Muriaas vil ha sterkere satsing på eksternfinansiering og legge forholdene til rette for at veksten i antall studenter ved fakultetet skal fortsette.